Първа Национална ЛЯТНАезикова академия

 

Здравейте, г-н/ жо Директор,

 

с радост съобщаваме, че програмата, лекторите и мястото за националната ЛЯТНАезикова академия по чужди езици "Аз мога-тук и сега!" 2016 вече са факт! От 2 до 8 юли ще създадем една неповторима атмосфера, в която ученици от 7 до 12 клас, както и учители от средното образование, ще могат да черпят знания, практични умения и съвети от най-добрите специалисти… в България.

 

Побързайте, срокът за регистрация е до 27-ми юни. Очакваме всички амбициозни ученици от 7 до 12 клас и учителите от средното образование без, които НЕ можем! 🙂 Нека заедно покажем, че ТУК е възможно, а СЕГА е точното време! Разбира се, по традиция най-новата ни инициатива ще се проведе в неповторимата атмосфера на 4* Хотелски спа комплекс "Исмена" – гр. Девин.  

 

Лятна езикова академия Аз мога – тук и сега има за цел да създаде най-иновативната и успешна среда за усъвършенстване на английски език. Ние обещаваме да извадим на показ онези твои качества, които ще ти помогнат да бъдеш конкурентноспособен в днешния динамичен свят и да ги развием така, че да бъдеш подготвен да реагираш адекватно на бързите темпове, с които се развива животът.

 

Следете сайта http://academy.az-moga.bg/languageFacebook страницата на "Аз мога – тук и сега" и Facebook страницата на Intellect – Schools of languages, за да не пропуснете изненадите, новите лица в експертите и новите теми в програмата, за които ще ви държим в напрежение до 30-ти юни, но на порции ще издаваме по малко. 🙂

 
Подробна програма може да разгледате ТУК
 

Успех и Ви очакваме в Девин с усмивки, вдъхновение, Вашите знания, умения и настроение! 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *